Stobom Hoparlör ve Uyku Yardımcısı Özellikleri

Stobom Hoparlör

Müziğin ritmini hissetmenize olanak tanıyan hoparlörler, farklı marka ve modellerden oluşur. Çok yönlü hoparlör tasarımı ile çığır açan Stobom, tek cihazı birçok farklı işlev için kullanmanıza imkan tanır. Stobom cihazları, kablosuz bağlantı özellikleri ile pratik bir şekilde her yere taşınarak gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

 

Stobom Ürünleri

Stobom Ürünleri

Stobom hoparlör modelleri birbirinden farklı pek çok özellikten oluşan seçenekleri ile dikkat çekmeyi başarır. Saat, LED aydınlatma, uyku asistanı, şarj cihazı gibi özellikleri bulunan ürünler gelişmiş teknolojileri sayesinde birçok kişi tarafından beğeni ile karşılanır. Birçok farklı fonksiyonu bünyesinde barındıran Stobom ürünleri, herkese hitap etmeyi başarır.

Lüks bir yaşam deneyimi elde etmek isteyenlerin ilk seçimi olan Stobom ürünleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Stobom Keyif Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Saat Wireless Şarj ve Özellikleri

Stobom keyif taşınabilir bluetooth hoparlör saat wireless şarj cihazı etkileyici özellikleri ile dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Estetik tasarımının yanı sıra işlevleriyle de öne çıkan cihaz, yüksek memnuniyet oranına sahiptir.

 

Tasarım ve Estetik

Son derece minimal şekilde tasarlanan cihaz, ahşap doku ve plastik malzemenin bir arada kullanılması sonucu estetik bir görünüme sahip olur. Tutma aparatının üst kısmı alüminyum, iç kısmı ise plastik görünümlü ışıktan oluşur.

Oval köşelerden oluşan cihazın üst bölümünde yer alan açık renkli şarj alanı plastiktir. Şarj alanının çevresi ahşap doku ile kapatılarak doğal bir yapı oluşturulmuştur. Dayanıklı bir materyalden üretilen ürün, uzun süre güvenle kullanıma uygundur.

 

LED Aydınlatma

Stobom keyif birçok özelliğinin yanı sıra özel ambianslar oluşturabileceğiniz LED aydınlatmasıyla da ilgi odağı haline gelir. Tutma aparatının iç bölümüne yerleştirilen LED aydınlatma, üç kademeli aydınlatma özelliğine sahiptir. Cihazın aydınlatma özelliğini dilediğiniz her alanda kabloya ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz.

 

Ses Kalitesi

10W Stereo hoparlörleri bulunan ürün sayesinde en gerçekçi sesleri duyabilirsiniz. Akıllı cihazlarınıza bluetooth ile bağlayarak birçok alanda kullanabileceğiniz Stobom hoparlör, renkli vakit geçirmenize imkan tanır.
 

Şarj Özelliği

Stobom hoparlör 10W Qi desteğine sahiptir. Saatler boyunca her özelliğinden yararlanabileceğiniz cihaz, akıllı cihazlarınızı şarj edebilir. Stobom Keyif üzerine akıllı cihazınızı yerleştirdiğiniz anda şarj işlemi başlar.
 

Batarya Ömrü

Stobom hoparlör modeli, uzun süre kesintisiz bir şekilde kullanıma uygundur. Saatler boyunca kullanabileceğiniz cihazın birbirinden farklı pek çok özelliğinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda hoparlör, saat ve telefonları şarj etme gibi çeşitli amaçlar için kullanabilirsiniz. 

 

Saat ve Dijital Alarm

Cihazın ön yüzünde dijital saat yer almaktadır. Bulunduğunuz saat dilimine göre ayarlayabileceğiniz cihaz, ışıklı tasarımı ile karanlıkta bile saati görmenize imkan tanır. Alarm için kullanılabilen ürünü kurarak yüksek hoparlörlerden gelen ses ile dinç bir şekilde uyanabilirsiniz.

 

Stobom Mini Akıllı Uyku Yardımcısı ve Özellikleri

Birçok kişide görülen uyku problemleri, yaşam kalitesini ciddi ölçüde düşürür. Sorunsuz ve dinlendirici bir uyku süreci geçirebilmek için birçok farklı yöntem bulunur. Stobom Mini Akıllı Uyku Yardımcısı, uyku kalitesini artırmaya yönelik özellikleri ile dikkat çeker.

 

Akıllı Uyku Takibi

Akıllı telefonunuz ile eşleştirerek uyku takibini gerçekleştirebileceğiniz mini uyku yardımcısı, uyku süresi, uyku kalitesi ve derin uyku süresi gibi çeşitli ölçümler yapar. Ölçümleri akıllı cihazınız ile takip ederek ihtiyacınız olan gerekli düzenlemeleri yapma fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Aromaterapi

Gevşeme ve rahatlamaya yardımcı olan aromaterapi uygulamalarının, uyku bozuklukları üzerinde de etkili olduğu görülmüştür. Özel olarak geliştirilen Stobom Mini, aromaterapi özelliği sunar.

Belirlediğiniz kokuyu cihazın haznesine ekleyerek uygulama süresini cihaz üzerinden ayarlayabilirsiniz. Belirlenen sürelerde otomatik olarak koku salgılayan uyku yardımcınız sayesinde rahatlayıp sakinleşerek uyku aşamasına ilk adımı atabilirsiniz.
 

Işık Terapisi

Işık ve müziğin büyüleyici uyumu, zihni sakinleştirerek stresin azaltılmasına yardımcı olur. Stobom mini, özel olarak geliştirilen bluetooth bağlantılı hoparlöre sahiptir. Sesleri kaliteli bir şekilde duyabileceğiniz cihazı bluetooth ile akıllı telefon veya bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

Alt bölümünde yer alan hazne, müziğin ritmine göre hareket etmeye başlar. 16 milyondan oluşan renk skalası, müziğin yansıttığı ses ve duygulara uyum sağlayarak huzurlu ve büyüleyici bir atmosfer oluşturur.
 

Akıllı Uyandırma

Ne kadar erken uyursanız uyuyun, belirli bir saatte uyanma zorunluluğunuz olduğunda yataktan kalkmak oldukça zorlayıcıdır. Stobom Mini, akıllı uyandırma özelliği ile yataktan çıkmanızı sağlama konusunda son derece inatçıdır.

Uyuma aşamasını kolaylaştıran 6 senaryo ve loş bir aydınlatma ile uykuya dalmanızı sağlayan cihaz, kurduğunuz alarm ile etkileşim içinde çalışır. Kurulan saatten yaklaşık 15 dakika önce uyanan Stobom Mini, gün ışığını simüle ederken bir yandan seçtiğiniz aromaterapi kokusunu yaymaya başlar.

Bu adımlar aniden uyanmanızı önleyerek derin uykudan hafif uyku aşamasına geçmenize imkan tanır. Yavaş geçiş sayesinde kan akışı hızlanarak vücudun serotonin salgılanması sağlanır. Serotonin salgılanmasıyla beraber vücut uyanmaya hazır hale gelir.

Alarm saati geldiğinde ise daha önce seçmiş olduğunuz doğa sesleri veya melodi çalmaya başlayarak son derece dinlenmiş ve enerjik bir şekilde uyanmanıza imkan tanır. Böylece dinlenmiş ve enerjik bir şekilde güne başlama fırsatına erişebilirsiniz.
 

Stobom Moonlight

Etkileyici tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Stobom Moonlight, fonksiyonel özellikleriyle birçok kişi tarafından beğeni ile karşılanır. Dokunmatik kontrol paneli sayesinde pratik bir şekilde ayarlayabileceğiniz Stobom Moonlight, Bluetooth ve NFC özellikleri sayesinde dilediğiniz cihaz ile anında eşleşerek çalıştırılabilir.

 

Hibrit Vakum Tüpler

Son derece kaliteli materyallerden üretilen özelleştirilmiş hibrit vakum tüpler, sesin dinamik aralığını ve frekans tepkisini geliştirerek yumuşak bir hale dönüştürür. 50.000 saate kadar kullanım ömrü bulunan tüpler, müzik dinleme deneyiminizi eşsiz kılar.

 

Gelişmiş DSP Ses Teknolojisi ve E.A.I Bas Teknolojisi

Özel olarak geliştirilen elektronik ve akustik çip modülü sayesinde hoparlör sistemi yüksek performans gösterir. Parçaların kusursuz eşleşmesi, kaliteli bir ses üreterek dışarı aktarmayı başarır.

 

Fütüristik Tasarım

İşlevsel özelliklerinin yanı sıra estetik tasarımıyla da ilgi odağı haline gelen cihaz, fütüristik bir tarza sahiptir.

 

LED Renk Terapisi

256 adet farklı renkten oluşan ışık modu, kişiselleştirilerek etkileyici bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olur.

 

360 Derece Doğal Ses Alanı

Ses ritminin çoğaltılarak gerçekçi hale getirilmesini sağlayan doğal ses alanı, dinlediğiniz müziklerdeki enstrümanların en doğal şekilde duyulmasını sağlar.

 

Stobom FeelSound Hibrid Vakum Tüp Bluetooth Hoparlör ve Özellikleri

Stobom FeelSoun Hibrid Vakum Tüp Bluetooth Hoparlör, özel olarak geliştirilen yapısı ile oldukça ilgi çekicidir. Geçmiş ile şimdinin bir araya getirildiği tasarım, modern ve vintage bir görünüm oluşturur. Girift tarzının yanı sıra dikkat çekici özellikleriyle de öne çıkan ürün müzik tutkunlarının beğenisini kazanır.

 

Vakum Tüp Teknolojisi

Vakum tüpleri, tarih boyunca radyo, televizyon, ses amplifikasyonu ve bilgisayar gibi birçok elektronik uygulamada kullanılmıştır. Müziği gerçek anlamda hissetmenizi sağlayan vakum tüp teknolojisi, özel olarak tasarlanıp geliştirilmiştir.

Vakum tüpler estetik görünümünün yanı sıra işlevsel özellikleriyle de öne çıkar. Özel olarak geliştirilen vakum tüp teknolojisi, maksimum ses kalitesi sağlar. Sesin frekans tepkisini ve dinamik aralığını geliştiren vakum tüpler, sesi yumuşak bir şekilde dışarı aktarır. Etkileyici bir dinleme deneyimi sunan bu parçalar, 50.000 saate kadar kullanıma uygundur.

Sesteki parazitleri minimize ederek temiz bir şekilde aktarılmasını sağlayan hibrit vakum tüpler, müziği net bir şekilde duyabilmenize yardımcı olur.
 

Ses Teknolojisi

Stobom tarafından geliştirilen E.A.I. ses teknolojisi, sesleri net ve gerçekçi bir şekilde duymanızı sağlar. DSP Bas özelliği sayesinde dinlediğiniz parçada yer alan bas seslerini hissedebilirsiniz. Cihazın 40W RMS güce sahiptir.

 

Bluetooth ve NFC Bağlantısı

Etkileyici özellikleri ve gelişmiş teknolojisi ile öne çıkmayı başaran Stobom hoparlör modeli, bluetooth ve NFC bağlantı seçeneklerine sahiptir. NFC bağlantısı sayesinde yakın konumda bulunan cihazlarla anında eşleşerek dilediğiniz müziği açabilirsiniz.

Pikap girişi, Aux ve PC bağlantıları ile birbirinden farklı pek çok cihaza bağlanabilen ürün, kusursuz bir müzik deneyimi elde etmenizi sağlar. Müziği ruhunuzda hissetmenizi sağlayan cihazı satın alarak keyifli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz.

 

Stobom Fiyatları

Stobom keyif wireless hoparlör, Mini Akıllı Uyku Yardımcısı ve FeelSound başta olmak üzere birbirinden özel pek çok cihaz modeline sahiptir. Stobom cihazlarının fiyatları birçok etkene bağlı olarak farklılık gösterebilir. Cihaz özelliği, işlevi, pil ömrü, materyali gibi unsurlar fiyatların belirlenmesinde rol oynar.

 

 

Telefon Dükkanı Stobom markasına ait etkileyici cihaz seçenekleri ile dikkatleri üzerine çeker. Farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun seçeneklerden oluşan ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek size en uygun cihaza oldukça kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.

Etiketler: stobom
Kasım 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı